Megafon je osnovan 2003. godine

Osnovna delatnost su bile usluge reklame i propagande. Nakon skoro dve decenije poslovanja Megafon se razvio u poslovni sistem koga čine Megafon Advertising studio, Megafon Digital i Megafon Consulting centar.

o-nama-illust

Megafon Advertising studio – Marketing agencija u Beogradu sastavljena je od tima stručnjaka spremnih da Vas savetuju i prate u predstavljanju na tržištu. Savetima Vam pomažemo da svoje poslovanje poboljšate i pravilno usmerite na ciljnu grupu.

Marketing agencija u Beogradu

U okviru poslova oglašavanja marketing agencija u Beogradu – Megafon studio nudi kompletnu uslugu. Full servis agencija – od postavljanja kreativne strategije, do finalnog dizajna i produkcije elemenata kampanje. Svi elementi se plasiraju na tržište u sinergiji sa ostalim aktivnostima.

Tokom proteklih godina dokazali smo se u brojnim oblastima. Poslovi osmišljavanja, kreiranja i realizacije vizuelnih identiteta. Zatim kreiranje korporativnih materijala (brošure, cirkularna pisma, oglasi za štampane medije, plakati, bilbordi, TV i radio spotovi, kao i izrada spotova za političke partije). Jednostavno u svemu što se pokazalo neophodnim za potrebe oglašavanja usluga ili proizvoda naših klijenata.

“Stvaramo originalna rešenja, usmerena na korisnika koja će Vas izdvojiti i učiniti prepoznatljivim.”

Savremene komunikacije se svakodnevno usavršavaju. U skladu sa novim tehnologijama i dostignućima doprinele su da sektor Digital zauzme posebno mesto u okviru poslovanja marketing agencije Megafon u Beogradu.

Razvoj sektora Megafon Digital

Razvoj sektora Digital omogućio je klijentima pristup globalnom tržištu i pozicioniranju brenda na tržištu Srbije, EU i sveta. U okviru Megafon Digital svakodnevno se kreiraju nove internet kampanje. Zatim se plasiraju na mrežu putem Google platforme i društvenih mreža.

Posebna pažnja se posvećuje sadržaju kampanje od kojeg u najvećoj meri zavisi uspešnost kampanje.

Usluge marketing agencije – sektor Megafon Digital

Sektor Megafon Digital, pruža usluge iz oblasti izrade web sajtova (prezentacija) i web prodavnica (web shop aplikacija). Zatim, kreiranja korporativnih newsletter i materijala, SEO optimizacije, Social media kampanje, Google oglašavanje, Responsive web development, prodaja i implementacija CRM rešenja za Vašu kompaniju. Jednostavno, svih pratećih usluga vezanih za predstavljanje na internet tržištu i bolju komunikaciju.

“Pozicionirajte svoj brend na globalnom tržištu!”

Megafon Consulting Centar posluje u okviru Megafon Poslovnog sistema i Marketing agencija u Beogradu. To je sektor koji konstatno raste i razvija se i nagoveštava da će da postane vrlo važan segment poslovanja.

Vaš konsultant za uspešan biznis!

Veliko iskustvo i znanje, kao i mnogobrojni poslovni kontakti doprineli su da Megafon consulting centar razvije uslugu posredovanja u međunarodnoj trgovini.

Megafon Consulting centar – Trening centar Beograd

Saznanje da je informacija trenutno dostupna svim pojedincima i  grupama u društvu i privredi uopšte,  dovela je do formiranja stava o tome da će jedino veština koju neko poseduje biti ključni faktor koji će omogućiti prednost u odnosu na konkurenciju na tržištu.

“Vaš značajan medijator u međunarodnoj trgovini!”

Želite da se vaš brend bolje čuje?