Megafon Consulting

Vaš consultant za uspešan biznis!

consulting-ilustracija-megafon

Megafon consulting centar
– sektor u usponu!

Megafon Consulting Centar je sektor koji konstatno raste i razvija se. Veliko iskustvo i znanje, kao i mnogobrojni poslovni kontakti doprineli su da Megafon consulting centar razvije uslugu posredovanja u međunarodnoj trgovini. Ovaj sektor nagoveštava da će da postane vrlo važan segment poslovanja.

Prilike na međunarodnom tržištu su se značajno promenile, te su kvalitetni i pouzdani medijatori danas izuzetno vredni za svaku uspešnu kompaniju i biznis. Dugogodišnje iskustvo u savetovanju privrednika, usvojeni standardi u poslovanju kao  i značajna baza međunarodnih kontakata doprineli su da se Megafon pozicionira na međunarodnom tržištu kao pouzdan strateški partner.

U okviru Megafon Consulting centra razvija se sektor treninga i edukacije. Cilj sektora je razvoj i pozicioniranje na regionalnom tržištu.

Iskustva stečena edukacijama različitih društvenih struktura u regionu prenosimo na polaznike i privrednike u Srbiji.

Informacija je trenutno dostupna svim pojedincima i  grupama u društvu i privredi uopšte. Sve je to dovelo do formiranja stava o tome da će jedino veština koju neko poseduje biti ključni faktor koji će omogućiti prednost u odnosu na konkurenciju na tržištu.

trening-centar-megafon-foto

Megafon Trening Centar

U okviru Megafon Consulting centra posluje Megafon Trening centar. Ima za cilj da se iskustva stečena edukacijama različitih društvenih struktura u regionu prenesu na polaznike i privrednike u Srbiji.

Informacija je trenutno dostupna svim pojedincima i grupama u društvu i privredi uopšte. Sve to dovodi do formiranja stava o tome da će jedino veština koju neko poseduje biti ključni faktor koji će omogućiti prednost u odnosu na konkurenciju na tržištu.

U Megafon Trening centru uposleno je preko dvadeset sertifikovanih trenera. Treneri imaju veliko iskustvo u radu sa pojedincima različitih obrazovnih struktura.

CEFE metodologija

Megafon Trening Centar u radu se koristi CEFE metodologijom, koja je akreditovana i priznata od strane najpoznatijih međunarodnih institucija:

  • CEFE International iz Nemačke koja predstavlja i matičnu organizaciju i deluje u preko 130 zemalja u svetu.
  • Međunarodnih institucija koje godinama podržavaju i finansiraju CEFE projekte (GIZ, USAID, UNDP, Evropska komisija).

Preduzetništvo i komunikacije

Široka je paleta oblasti i veština koje nudimo u okviru Megafon Trening centra.  Užu specijalnost  predstavljaju, svakako, preduzetništvo i komunikacije.  Na treninzima se kombinuje teoretsko i praktično iskustvo. Koriste se  u radu CEFE metodologijom, kao način da se pruži primat iskustvenom u odnosu nad teorijskim.

trening-centar-megafon-foto2

Megafon treneri su u prethodnom radu stekli ekstenzivno znanje u području preduzetništva i poslovnog planiranja. Zatim u području klasterizacije, organizacionih veština i razvoja resursa lokalnih zajednica, organizacije team buildinga i slično.

Takođe, poseduju veliko iskustvo u razvoju strukture političkih partija i mladih političara, kao i iskustvu u analizi političke situacije.

Specijalnosti

  • Preduzetništvo
  • Poslovno planiranje
  • Klasterizacija
  • Političke partije
  • Organizacija
  • CEFE treninzi
  • Strateško planiranje
  • Izgradnja i podizanje kapaciteta
team-building-foto-2

Team Building

„Team Building“ je u zadnje vreme često korišćena i gotovo već izlizana fraza iz engleskog poslovnog rečnika. U doslovnom prevodu bi označavao izraz „izgradnja tima“. Međutim ono što najviše interesuje sve nas jeste „kakvu korist ću ja i moja institucija imati od toga“. Prvenstveno nas zanima „da li to nama uopšte treba“?

Želite da se vaš brend bolje čuje?