Affiliate program megafon 2020

Affiliate program

Affiliate program (Partner program)

Affiliate program (Partner program) – Pridružite se našem affiliate programu i dodatno ostvarite zaradu. Affilate program baziran je na principu preporuka. Oslanja se na Vašu sposobnost za prodaju, kao i našu sposobnost za kreiranje uspešne web stranice. Za svakog novog klijenta, vezano za usluge izrade web shopa ili web sajta, do kojeg budemo došli putem Vaše preporuke platićemo proviziju od 15% od neto dogovorene cene (bez PDV-a).

 

O affiliate programu

Affiliate program(partner program) je proces zarađivanja novca promovisanjem proizvoda i usluga druge kompanije.

To je jednostavan odnos između dve strane. U našem slučaju je to odnos kreatora web sajtova – Megafon Digital i posrednika promotera. Kreator web sajta ima proizvod odn. uslugu koju nudi, a posrednik (promoter) ih promoviše putem svojih kanala komunikacije i zarađuje proviziju za svaku realizovanu prodaju.

Način poslovanja

Kako se pridružiti našem partner programu za web dizajn?

Dovoljno je da nam pošaljete e-mail sa nekoliko rečenica, u kome ćete nam navesti kako planirate da promovišete naše usluge web dizajna. Nakon toga ćemo Vam se obratiti sa svim detaljima koji su Vam potrebni da biste započeli upućivanje i ostvarivanje zarade. (saradnja je moguća isključivo u radu sa Zakonom dozvoljenim delatnostima).

Affiliate program za web design – uslovi saradnje

Sa potencijalnim kupcem definišu se detalji i ugovara se posao, u kojem se predviđa plaćanje usluge u tri faze:

  1. Avans od 30%
  2. Iznos od 30% po završetku usaglašavanja i odobrenja dizajna od strane klijenta
  3. Ostatak od 40%, sedam dana po ispostavi računa, po završetku posla.

Nakon što kupac uplati avans od 30%, u roku od sedam dana od uplate obavezujemo se da Vam uplatimo proviziju u iznosu od 15% od neto dogovorene cene.

Za više informacija, pošaljite nam e-mail na: office@megafon.rs

Affiliate II

Drugu mogućnost koju Vam nudimo jeste da Vi kao prodavac naših usluga odredite konačnu cenu izrade web stranice ili web shopa, nakon što Vam mi ponudimo našu minimalnu cenu za konkretan projekat. Napominjemo da je u ovoj opciji važno da krajnja cena bude u skladu sa tržišnim uslovima tj. da ne odstupa previše od tržišnih cena koštanja usluge.
U tom slučaju provizija nije fiksno definisana.
Za svaku izradu web stranicuweb shop-a potrebno je poslati okvirnu specifikaciju.

Želite da se vaš brend bolje čuje?